2010. augusztus 15., vasárnap

Vizes mókás nap

Srácok, ez lehet hogy értelmetlen lesz, mert olyan álmos vagyok, hogy mindjárt bealszom. Igen, az igekötő egy BE. Ez már nem a nyelvművelő blog. Az meg már milyen processzió, hogy a LiveWriter aláhúzza a “blog” szót?

Tegnap, szokásommal ellentétben reggel korán felkeltem. Tekintve hogy szombat volt, ez párját ritkító esemény, de ha az ember nem akarja magára haragítani a családot, mikor balatonllelei strandolást terveznek, akkor reggel nyolckor összecsomagolva illik az ajtóban állni. A továbbiakban nem volt semmi meglepő, szokásos balatoni nap. A jó öreg strand, hamburger ebédre, alufóliás szendvics reggelire meg vacsorára, vizibicikli.

Egész napos kifáradás után hazaúton jött a hívás, hogy éjfélig 350 Ft a belépő strandpartyra Orfűn. No ezt sem lehet kihagyni, virálban terjedt a hír, végül egy VIP party szerű kis rendezvényt sikerült összehozni a frissen átaott Aquaparkban, aki tudta ott volt, aki nem az meg vessen magára :) Ez már sokkal meglepőbb volt, mint a balatoni időtöltés, minden tekintetben túlszárnyalta önmagát, de sajnos csak iPhoneos képeim vannak róla. A VIP hangulat magával ragadta a jelenlévőket, medencéről medencére haladtunk a dübörgő zenében a reflektorok fényében csillogó csempéken, és színvonalas díszburkolatokon. Pezsgőfürdők, nyaktilók, sportmedence, tévések, és sztárok. Ha már eleve öt féle röviditallal és korsóba töltött Coca Cola brand italokkal fogadnak a biztonságiak a beléptetésnél, az megalapozza az estét, és mikor nyugágyon fekve nézed a koncerteket, miközben csinos lányok többféle vodkával kínálnak ingyen ágyról ágyra járva mindenkit, az már csak fokozza a hangulatot. Nem csoda hát, hogy egyeseknek egy óra sem kellett hogy meztelenül kezdjenek csúszdázni. Ez egy kis pornós hangulatot adott a fényárban úszó éjszakai medencéknek, de sajnos a hölgyek körében ez a móka nem vált elfogadottá, így inkább az urak is felöltöztek, még mielőtt melegebbre fordult volna az időjárás. Így is 26°C volt a leghidegebb pillanata az éjszakának, ami több mint ideális. Igazi amerikai twisting by the pool hangulat uralta az estét, és sokkal szegényebb lennék ha erre nem nevezünk be az élelmesebb orfűiekkel együtt. Ahogy a Best Of zenekar énekelte a sajtból van a hold feldolgzásában:

“Sajtból van a hold
Szőlőből a bor
-és most az orfűi életszínvonalra kitérve:
KOLBÁSZBÓL A KERÍTÉÉÉS”

IMG_0492   IMG_0506    Átéreztük köszönettel, és megint hálát adtam az égnek, hogy nem kellett egy lakótelepi panelbe hazamennem utána egy negyven éves fürdőszobába, vagy egy falusi családi házba, egy hatvan éves mosdóba, és penészes falak közé. Mikor hazaértem a cseppet sem penészes szobámba és beájultam az ágyamba már csörgött is a telefonom, hogy irány Pécs, mert mára szerveztük meg az… folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hagyj üzenetet :)

Click!

Innen olvassák:

free counters